unios logoKEHOP-5.2.11-16-2017-00152  Fotovoltaikus rendszerek kialakítása Heves és BAZ Megyei Intézményeknél

A KEHOP-5.2.11-16-2017-00152 projekt keretében 2 db Heves megyei  és 7 db Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szociális intézménynél került kiépítésre fotovoltaikus rendszer. A fejlesztéssel megvalósult a villamosenergia fogyasztás részbeni kiváltása megújuló energiaforrás felhasználásával. A fejlesztés megvalósításával az intézmények hozzájárulnak a megújuló energiaforrásból előállított energiamennyiség növeléséhez csökkentve a fosszilis energiahordozó felhasználását.

Az elkészült beruházás által a szociális intézmények innovatív technológia alkalmazásával szolgálják az ott élő ellátottak életkörülményeinek javítását. A beruházás segíti a környezettudatos gondolkodásmód kialakítását, a fejlesztés pedig hozzájárul a gazdaságos működéshez.

A megvalósulás helyszínei:

Mónosbél, Dózsa György utca 12.

Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 48.

Ózd (Sajóvárkony), Dózsa György út 50.

Nagybarca, Külterület 1.

 

Sajószentpéter, Csiba László út 1.

Miskolc, Károly u. 12.

Alsózsolca, Kossuth L. út 149.

Hejőbába, Széchenyi út 94.

Csány, Csillag utca 27.

Tisztelt Gazdasági Szereplő!

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság  „A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság részére napelemes áramtermelő rendszer kiépítése” tárgyú, Kbt. 115. §-a szerinti közbeszerzési eljárásának iratanyagai a következő linken elérhetőek, korlátozás nélkül letölthetők:

Ajánlatkérő felhívja a Gazdasági szereplők figyelmét, hogy jelen közbeszerzési eljárásban a feltöltött dokumentumok, és a közbeszerzési eljárás Ajánlatkérő honlapján történő közzététel a nyilvánosságot biztosítja, de ezen közbeszerzési eljárásban a Kbt. 115. § (4) bekezdésére tekintettel kizárólag az ajánlattételre felhívott gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot!